drive yourself1024x407 

 

Voordelig uw rijbewijs halen, dan bent u bij
autorijschool Drive-Yourself op de juiste plaats.

Autorijschool Drive-Yourself uit Almelo is een rijschool met een persoonlijke aanpak. Autorijschool Drive-Yourself  verzorgd rijlessen in Almelo en omstreken. Mijn doel is jou / jullie het autorijden op een leuke en effectieve manier aan te leren. Dit omdat ik wil dat jij opgeleid wordt tot een bewuste en verantwoordelijke bestuurder/ster. Dit wil ik doen op een leuke snelle, goedkope en vooral eerlijke manier zodat jij je rijbewijs snel en goedkoop kunt behalen.

Je hebt bij Autorijschool Drive-Yourself altijd dezelfde rijinstructeur die je de gehele opleiding begeleid en ondersteund tijdens de rijles. Het voordeel hiervan is, als het een keer wat minder gaat de rijinstructeur wel weet wat je wel en niet kunt en daar op in kan spelen.

Autorijschool Drive-Yourself richt zich niet alleen op jonge bestuurders (sters), maar ook op de oudere generatie die zijn of haar kennis wil opfrissen. Bij autorijschool Drive-Yourself kan men ook terecht voor faalangst en andere angsten in het verkeer, zoals het in- of uitvoegen op de snelweg of het rijden op de snelweg.